logo-knooppuntkerkenenarmoedespacer-100x5Knooppunt Kerken en Armoede

  • 2-slide
  • 4-slide
  • 5-slide
  • 8-slide
  • 3-sliide
  • 1-slide
  • 7-slide

Gevarieerde deelsessies op conferentie over armoede en schulden

Op 26 januari 2019 vindt de grote werkconferentie ‘Geloven in mensen’ plaats, voor iedereen die zich vanuit een kerk, parochie, diaconie of organisatie inzet tegen armoede en schulden. Naast een programma met boeiende sprekers zal er In een dertigtal deelsessies veel ruimte zijn voor uitwisseling van kennis en ervaring. De onderwerpen van deze workshops zijn nu bekend en te lezen op www.geloveninmensen.nu.
Het is nu tijd voor aanmelding voor deze gevarieerde dag! Klik hier om direct aan te melden.
Er is te kiezen uit een breed palet. De workshops zijn onderverdeeld in een aantal categorie-en: informatief, zelf in actie komen, samenwerken, overheid, creatief en bezinning. Zo zal er aandacht zijn voor werkende armen en hoe je mensen vanuit kerken kunt bijstaan bij werk-loosheid. En wat kun je betekenen voor kinderen en jongeren die in armoede opgroeien? Hoe signaleer je armoede in je omgeving en hoe maak je het bespreekbaar? Welke mogelijkheden biedt samenwerken in noodfondsen en diaconale platformen? Hoe ziet de wereld van de schuldhulpverlening eruit en hoe coach je mensen naar een schuldenvrij leven? Sprekers Dick Couvée en Don Ceder praten in een deelsessie door over de mogelijkheden van kerkelijke contacten met overheid en politiek. Er is ook ruimte voor meer creatieve vormen en bezinning: van bibliodrama tot discussie over hulpverlening versus solidariteit. Kortom, genoeg om uit te kiezen en met veel tips en een flinke dosis inspiratie thuis te komen.
Het is nu tijd voor aanmelding voor deze gevarieerde dag! Kijk op www.geloveninmensen.nu voor meer informatie en aanmelden.

Geloven in mensen – werkconferentie over armoede en schulden
Tijd: Zaterdag 26 januari 2019, 9.45 – 15.00 uur
Plaats: Christelijke Hogeschool Ede
Kosten: € 12,50
Aanmelden en meer informatie: www.geloveninmensen.nu
Organisatie:  Knooppunt Kerken en Armoede, Kerk in Actie, SchuldHulpMaatje, Diaconaal Steunpunt

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter