logo-knooppuntkerkenenarmoedespacer-100x5Knooppunt Kerken en Armoede

• 7-slide
  • 3-sliide

Geloven in mensen

De werkconferentie over armoede en schulden

Zaterdag 26 januari 2019 zal in Ede de werkconferentie worden gehouden voor iedereen die zich inzet voor mensen in armoede en / of schulden vanuit een kerk, parochie, diaconie of organisatie; geïnspireerd door geloof en naastenliefde.

Dit wordt een dag vol inspiratie, ontmoeting, verrassende sprekers, praktijkvoorbeelden en tips over hoe je je betrokkenheid dichtbij mensen in nood invult. Omdat we geloven in mensen.

Ieder mens telt en is even waardevol! In het diaconale werk staat de menselijke waardigheid centraal omdat deze een fundament heeft in de Schepper zelf. Door armoede of schulden kunnen mensen hun talenten niet of onvoldoende ontwikkelen en leven zoals God dat bedoeld heeft. Het raakt ook de kwaliteit van ons samenleven, want niemand hoeft tekort te komen. We geloven dat ieder mens bedoeld is om ‘te leven in overvloed’.

Deze werkconferentie over armoede en schulden wordt georganiseerd door het Knooppunt Kerken en Armoede, Kerk in Actie, het Diaconaal Steunpunt van de GVK/NGK en SchuldHulpMaatje Nederland.

Meer informatie en aanmelding via www.geloveninmensen.nu
Klik hier om de flyer over de conferentie te downloaden.